top of page

Kennismaking Cursus Mindfulness & Ontspanning

Kennismaking Cursus

"Mindfull & Ontspanning"

Deze cursus is een mooi eerste kennismaking met Mindfulness. Tijdens deze lessen laat ik je ervaren hoe jij je lichaam meer kunt laten ontspannen.

Deze cursus geef weer op:

Maandagavond 13 en 20 januari

Tijd: 19.30 uur tot 21.15 uur

Kosten: € 87,-

Naast de lessen ontvang je ook:

- meerdere meditaties/oefeningen

(audio opnames)

- werkboekje met uitleg en oefeningen

Ik werk graag met kleine groepen

(max. 4 personen) zodat ik echt persoonlijke aandacht aan iedereen kan geven.

Lokatie: Fit Leidsche Rijn

Musicallaan 13c

3543 ER Utrecht (Terwijde)

gratis parkeren voor de deur

Je bent tegenwoordig druk en met van alles. Op het werk en thuis. We zijn geneigd om hard door te hollen zonder nog te kunnen stoppen. Je voelt dat het druk is in je hoofd en je loopt jezelf eigenlijk voorbij. Je hebt het gevoel dat je van alles MOET. Je piekert veel en dat maakt je moe. Je bent bang om het overzicht te verliezen en je ervaart daardoor veel spanning en stress in je lichaam.

Wat zou het fijn zijn als je met meer rust en ontspanning kunt leven. Meer vanuit het moment en niet continue bezig zijn met wat er gisteren was en morgen nog moet komen. Wat zou het fijn zijn om meer in het nu en het moment te zijn waardoor jij meer balans ervaart. Je niet steeds al die gedachtes die steeds overheersen. Je ook meer bewuster kunt genieten van het leven.

Niet meer die vermoeidheid, onrust en fysieke vage pijntje die je continue ervaart, doordat je maar door gaat op die automatische piloot. Meer balans en verbinding tussen je body & mind zou weer fijn zijn.

Tijdens deze kennismaking cursus “Mindfulness & Ontspanning" zal ik je laten ervaren hoe je de eerste stappen kunt zetten om meer in het moment te zijn. Hoe je meer rustmomenten voor jezelf mag nemen en creëren. Door minder te leven vanuit je denken maar door meer lichaamsbewust te zijn. Dit zal jou ondersteunen om zelf- en lichaamsbewustzijn naar jezelf te versterken die jou meer energie en balans zal geven in het dagelijks leven.

Deze cursus is een mooie eerste kennismaking met MINDFULNESS. We daarin aandacht brengen naar je lichaamsbewustzijn vanuit onze ademhaling. Daarnaast maak ik ook gebruik van Reiki en andere methodes die jou ondersteunen om fysiek en mentaal meer rust te ervaren.

Wat gaat deze cursus jou brengen:

- Leert beter om te gaan met spanning en stress

- Anders leert omgaan met oordelende gedachtes. Niet meer laat leiden door het piekeren en het "steeds moeten" van jezelf.

- Ervaart meer vertrouwen bij jezelf omdat jij jezelf veel beter kunt aanvoelen. Er is meer zelf en lichaamsbewust zijn.

- Meer focus en betere concentratie

- Betere keuzes voor jezelf kunt maken

- Fysiek veel fitter en gezonder voelen

Tevens sluit deze cursus heel mooi aan op de cursus "Rust en Balans". Lees verder. Deze start weer op maandagavond 4 november 2019.

Wil je meer weten over wat Mindfulness is en voor je kan betekenen?

Lees verder voor meer informatie.

bottom of page