top of page

Online cursus "Intensive Rust & Balans 5-daagse"

Durf jij die eerste stap vanuit jouw intuïtie te nemen?

Ergens weet je dat het voor jou zo goed zal zijn om die stap te nemen. Toch maakt het onbekende je onzeker, je wilt je ergens aan vast kunnen houden. Door jouw angsten, oude overtuigingen en patronen durf je die eerste stap niet te nemen.

Je stelt het uit, maar ondertussen is er een innerlijke kracht die weet dat je het kan en mag. Uit je eigen comfort stappen is best spannend omdat je het pad dat je ingaat niet kent, maar geeft je ook een vrij gevoel. Het is het stukje loslaten van iets wat zo veilig voelt en altijd zo heeft gevoeld.

Het wil niet zeggen dat wat voor jouw veilig voelt en zekerheid geeft ook echt wel het juiste voor jou is. Wat je eigenlijk tegenhoudt is je eigen angst dat je het niet kan en dat je faalt. Wat kan er gebeuren? Dat je een foute keuze maakt? Maar wat is fout? Komt dit voort vanuit jouw overtuiging en gedachtes? Die overtuigingen die je al heel lang vertellen dat je het toch niet kan en je het niet moet doen. Waar komen die overtuigingen vandaan? Heb je daar weleens over na gedacht? 

Heb jij wel geluisterd naar jezelf, jouw innerlijke kracht, jou intuïtie? Niet die stemmetjes in je hoofd, maar echt gevoeld in jezelf wat deze jou vertellen? Jij mag en kan die keuze maken, jij bent degene die de eerste stap steeds tegenhoudt, niemand anders. Je zal nooit een verkeerde stap nemen, want altijd zal je ervan leren. Van iedere stap die jij echt voor jezelf neemt wordt je wijzer en groei je als mens. Het geeft je zoveel inzichten en verdieping.

Zo mooi om jezelf die toestemming te geven dat je eindelijk die eerste stap mag zetten naar wat je al zo lang graag wilt.

Het kriebelt bij jou en je weet ergens dat het tijd is om die stap te nemen en vooruit te gaan en niet stil te blijven staan. Iets in jou wil niet meer stilstaan, maar het gewoon doen en ervaren. Jouw levenspad die je nog zoveel meer kan brengen en leren. Je hoeft jezelf alleen maar toestemming te geven dat je die eerste stap naar meer bewustzijn mag nemen omdat je het kan en mag. 

Wil jij die eerste stap zetten naar verandering in jouw Mindset? Die knop omzetten om meer Rust & Balans te gaan ervaren. Te ervaren dat jij je niet meer laat meevoeren door die innerlijke criticus. Jezelf in actie te zetten om meer vanuit je intuïtie te gaan leven. 

Wat zou het mooi zijn om in 5 dagen eindelijk die stappen te zetten naar jezelf, je innerlijke ik. Meer opmerkzaamheid naar jezelf brengen waardoor je veel meer rust bij jezelf gaat ervaren. Eindelijk die stappen durven te nemen om meer vanuit je eigen intuïtie te gaan leven. Niet meer laten leiden door je angsten en oude patronen die je steeds tegenhouden om verder te gaan.

Hoe fijn is het als er een mooi proces op gang komt waarin jij anders in jouw eigen leven komt te staan, waarin meer Rust & Balans zal zijn. Jouw energie veel lichter gaat voelen en dat al naar 5 dagen!

In 5 dagen kan dit proces al op gang worden gebracht, waarin jij elke dag een innerlijke verandering voelt ontstaan. Steeds weer een stapje verder. Je zal een andere Mindset gaan ervaren doordat deze in die intensive Rust & Balans 5-daagse steeds verder veranderd. In deze 5 dagen zal je meer opmerkzamer en bewuster worden in wat jij voelt. Je eigen emoties, maar ook jouw lichamelijke sensaties ga je steeds intenser voelen. Daarin herkennen wat er echt bij jou is, daar ruimte aangeven is en dat ook te leren accepteren met milde vriendelijkheid naar jezelf.

In deze intensive Rust & Balans 5-daagse ga jij elke dag meer aandacht naar jezelf brengen met zachtheid en vriendelijkheid. Die momenten creëren voor jezelf, zonder dat je innerlijk criticus steeds je leven laat overheersen. Juist veel meer gaan luisteren naar jouw echte ware ik, die je tijdens deze 5-daagse weer meer tevoorschijn komt. Leren steeds meer te gaan vertrouwen op je eigen gevoel, je innerlijke kracht.

Nu zet je eindelijk die stap waar je al tijden naar toe wil werken maar niet durft en weet hoe te beginnen. Dan is nu het moment daar en ik ga je daarbij ondersteunen!

Juist die 5 dagen achter elkaar is de kracht van dit programma, doordat het een continu proces is, brengt het echt iets op gang. Die intensive 5-daagse zorgen dat jij weer compassie naar jezelf gaat voelen en weer jezelf gaat healen met behulp van Meditatie en Reiki. Beiden brengen jou naar een hogere energieleven waarin jij je veel positiever in het leven komt te staan.

Ik zelf gebruik al jaren dagelijks de tools als Reiki en Meditatie om steeds opmerkzaam naar mijzelf te blijven. Hierin ook aandacht te brengen en aanvoelen waar ik behoefte aan heb en daarin voelen wat voor mij goed voelt. Steeds de vriendelijke en liefdevolle aandacht naar mijzelf brengen en daarin ook het vertrouwen naar mijzelf voelen groeien. Ik meer vanuit mijn innerlijke intuïtie leef. Ik laat mij niet door al die stemmetjes meesleuren en dat die alles bepalen voor mij. Ik creëer nu mijn eigen leven waarin ik mij blij en happy bij voel.

Ik heb daarom de Rust & Balans 5-daagse ontwikkelt. 5 dagen achterelkaar ontvang je dagelijks een begeleidende meditatie en een persoonlijke Reiki-healing op afstand. Steeds zal er elke dag een ander thema jou steeds verder op stap helpen om jouw Mindset en oude overtuigingen te veranderen.

De meditaties zullen je helpen om even te stoppen en rustmoment te nemen en even opmerkzaam te zijn naar jezelf. Daarin gaat aanvoelen hoe jij je voelt in het moment. 

De Reiki-healing die ik elke avond (of een ander moment van de dag) zal gaan geven zullen je helpen om jouw blokkades (zowel de mentale als de fysieke klachten) die je hebt op te heffen. Je zult merken dat je veel ontspanner voelt en daardoor sta je veel meer open om je denken en overtuigingen te veranderen. Je voelt een veel betere energie door je heen stromen omdat de Reiki je ook helpt om fysieke klachten te laten verdwijnen. Wil je meer weten over Reiki-healing op afstand lees verder

De combinatie van Reiki & Meditatie gaat zo mooi samen omdat ze jouw in andere (lichtere) energie gaan brengen. Beiden helpen jouw intensief in dit proces en zorgen ervoor dat je weer echt in contact komt met jouw innerlijk zelf en daar steeds meer op gaat vertrouwen. Daarom heb ik ze samengebundeld in een korte maar zeer krachtige en mooi online programma.

We zijn vaak zo niet meer op onszelf gericht maar op alles wat buiten om ons is. Je laat je leiden door je alleen je ego, het denken die juist zo gericht is angsten en oude patronen. In deze 5 dagen ga ik jou helpen om je veel meer te richten op wat er bij jou is en die angsten aan te gaan. Je komt weer in verbinding met jezelf. Je zal steeds minder onrust en spanning gaan ervaren.

Vooraf hebben wij samen contact waarin we samen bespreken waar jou blokkades zitten. Dit kan zowel fysieke als mentale klachten zijn. Beide gaan vaak samen, maar kunnen door de Reiki & Meditatie verdwijnen.

Zie dit als een mooie start van een proces waarin jij eindelijk die stappen neemt om aan je jouw eigen persoonlijke ontwikkeling te werken. Jouw innerlijke kracht weer gaat ervaren en daar weer op kunt vertrouwen. Niet in die comfort-zone blijven hangen, maar nu echt voor jezelf durven te gaan.

Nu denk je misschien: “het zal allemaal wel” maar zeker gaat deze online intensive Rust & Balans 5-daagse ook bij jou iets in beweging zetten. Je zal ervaren dat je opeens meer aandacht naar jezelf gaat brengen en zal blijven na deze 5 dagen.
Waarin je jezelf steeds de vragen naar jezelf stelt; hoe voel ik mij en hoe gaat het met mij. De vragen die je altijd aan anderen stelt nu echt naar jezelf doet. Het verandert je manier van denken die zoveel meer rust zal brengen om zo meer ruimte te creëren voor meer inzichten over jezelf.

De intensive 5-daagse zijn jouw eerste stappen die nooit eigenlijk durfde te zetten. Zo moedig dat je nu eindelijk echt voor jezelf gaat kiezen. De eerste stappen te zetten om uit die comfortzone te stappen naar iets wat jij al heel lang wilt.

Wat gaan we doen in deze 5 dagen?

 • Vooraf hebben we samen een intake sprek per Skype of telefoon waarin jij ook je persoonlijke thema's kunt vertellen. Hiermee kan ik de cursus persoonlijk meer op jou kan afstemmen.
 • 5 dagen lang ontvang je elke ochtend een mail met een begeleidende meditatie en uitleg over het thema voor die dag.
 • Vooraf we een intake per Skype of telefoon waarin jij ook je persoonlijke thema's kunt vertellen en daarin meer de cursus persoonlijk op je kan afstemmen.
 • 5 dagen lang elke dag een persoonlijke Reiki-healing van 25 minuten ontvangt op een moment wat voor jou het fijnste is. Tijdens deze healing neem ik jou persoonlijke (mentale en fysieke) blokkades daarin mee.
 • 5 dagen geef ik je elke dag weer een nieuwe boodschap mee voor de dag
 • 5 dagen lang blijf ik met jou in contact op je ook verder te helpen.

Zie deze cursus als een echte 

investering in jezelf en de eerste stappen

in je eigen persoonlijke groei.

Elke dag zal steeds in het teken van een andere thema staan. Die je helpt steeds weer een stapje verder te maken naar je innerlijke intuïtie:

- Back to basic

- Zachtheid naar jezelf brengen

- Jouw eigen grenzen

- Jouw innerlijke kracht

- Volg je eigen levensdroom en geniet!

Waarde voor deze 5 dagen zou normaal €110,- zijn maar doordat ik de meditaties en Reiki-healing als een mooi programma heb samengevoegd is bied ik ik je deze aan voor € 69,-. Ik weet dat ik met dit mooie programma jou echt op weg kan helpen om eindelijk weer Rust & Balans bij jezelf te ervaren door de weg te vinden naar je innerlijke kracht.

Deze mooie en liefdevolle intensive 5-daagse waarin jij:

 • Zal merken dat je veel opmerkzamer wordt in hoe jij je voelt en dingen ervaart
 • Jij jezelf nu echt toestemming geeft om deze stap te zetten naar zelfbewustzijn.
 • je niet meer laat leiden door je angsten maar ze nu steeds meer durft aan te gaan.
 • Weer in verbinding komt met jouw "Innerlijke ik" om steeds meer te gaan vertrouwen op je eigen innerlijke intuïtie.
 • Meer inzichten krijgt over jezelf in wat je tegenkomt en anders zou willen doen met veel meer rust.
 • iets bij jouw in beweging brengt waardoor je een andere Mindset ontwikkelt die jou veel opmerkzamer maakt, waardoor je die stemmetjes en gedachtes jou leven laten bepalen.
 • Door de Meditaties en Reiki zullen je blokkades gaan healen en voel jij veel meer rust en meer energie om uit jou eigen cocoon te stappen.
 • je een veel lichtere energie ervaart en je fysieke klachten ook verdwijnen en verminderen.
 • na deze intensive Rust & Balans 5-daagse je volledig open staat om verder te gaan met je eigen persoonlijke ontwikkeling en kunt gaan volgen met rust en ontspanning. 
bottom of page