top of page

Workshop Mediteren voor het bedrijfsleven

Ik kom zelf ook uit het bedrijfsleven en weet uit ervaring hoe belangrijk het is om mentaal als fysiek in vorm te blijven. Hierdoor is het idee ontstaan om workshops te gaan geven voor het bedrijfsleven.

Ook in het werk richt men zich steeds meer op de omgeving en is hierdoor minder gericht op zichzelf. Hiermee kun je je eigen verwachtingspatronen steeds groter maken en leg je steeds meer druk op jezelf. De lat leg je steeds hoger voor jezelf. Het gevolg kan zijn dat je over zijn eigen grenzen gaat met alle gevolgen van dien.

Door te mindfulness zal je opmerkzaamheid en bewustwording sterker worden. Je kunt jezelf veel beter aanvoelen. Er zal meer balans komen tussen je ratio en gevoel. Je herkent eerder je grenzen en kunt deze beter bewaken. Het gevolg is dat je zelfvertrouwen in jou kwaliteiten vergroot. Zo zal je steeds meer vanuit in je eigen kracht werken en ontwikkelen. Dit zal zeker ten goede komen in je eigen werk, maar ook werkomgeving. 

Tijdens deze workshops kunnen we verschillende thema's die we tegenkomen in

het werk behandelen met behulp van mindfulness, visualisatie en ontspanningsoefeningen.

Verschillende thema’s kunnen daarin worden meegenomen, zoals:

- meer ontspanning voelen tijdens het werk.

- grenzen aanvoelen en ruimte geven aan jezelf.

- innerlijke kracht en jouw kwaliteiten.

- haal je kwaliteiten uit je werknemers door meer zelfbewustzijn te creëren.

Een workshop voor je team biedt een super leuke en leerzame ervaring met mindfulness. Door opmerkzaamheid en bewustwording te beoefenen, want dat is mediteren, leer je de focus te leggen op:

- de handvatten om je eigen grenzen aan te voelen

- zelfontwikkeling en zelfinzicht

- fysieke en mentale balans

- nieuwe inzichten wat betreft het werk (creativiteit en ontwikkeling)

- door meer in je eigen kracht te komen is er ook ruimte om meer begrip te hebben naar het team hebben, wat de samenwerking weer zal versterken.


Deze workshops brengen naast meer bewustwording en opmerkzaamheid naar zichzelf en anderen, is het tevens een fijn samenzijn met het gehele team. 

"Mindfulness op het werk"

Een leuke en fijne manier om samen met collega's te ontspannen.

Leren ervaren hoe je tijdens het werk "mindfull" kan blijven functioneren. Hierin kunnen er verschillende thema's worden meegenomen.

Workshop Meditatie voor het bedrijfsleven

Deze workshops zijn mogelijk voor een hele dag als voor een half dagdeel. Deze workshops worden gegeven in samenwerking met Restaurant Dengh in Terwijde Utrecht. Zij kunnen aansluitend of tijdens de workshops een heerlijke lunch of diner serveren om de dag op een ontspannen manier af te sluiten.

Heeft u interesse en wil graag meer weten over de workshops kunt u contact opnemen via het contactformulier of met mij bellen.

De workshop kan op de werklocatie worden gegeven, maar ook op een andere eigen gekozen locatie.

ZEN-KI is bekend met meerdere locaties waar mogelijk ook de workshops gegeven kunnen worden aangepast aan de grote van de groep.

bottom of page