top of page

Ervaar je eigen rustmoment tussen de feestdagen door!

We gaan de laatste weken van het jaar alweer in! Gezellige en drukke weken waar we de feestdagen met elkaar weer vieren. Een heerlijke en bruisende tijd. Maar we weten ook dat deze periode voor spanning en stress kan zorgen. We willen en moeten in deze maand zoveel en dat kan soms ook iets teveel zijn. Daarin gaan we onszelf ook voorbij. Hoe voelt dat voor jou?

Ook laten we 2016 snel achter ons en is het mooi om deze periode ook te zien als een moment van bezinning. Terugkijken in waar jij nu staat, daar ruimte voor te nemen, te accepteren en los te laten, om het nieuwe jaar weer vol energie en met nieuwe doelen te beginnen.

Wat zou het fijn zijn om een rustmoment voor jezelf te hebben, wat eigenlijk een moment van bezinning is. Om inzichten te krijgen over alles wat je gerealiseerd hebt de afgelopen maanden en te zien waar jij nu staat in deze laatste maand van het jaar. Nu is het tijd om vanuit die bezinning te gaan loslaten en accepteren. Om dit te kunnen realiseren is het fijn om daar tijd voor te maken. Echte quality-time voor jou waar jezelf aandacht kunt geven en tot rust kunt komen.

Voor mij is dat de reden om deze winterworkshop te geven. Hierin laat ik je tussen alle drukke bezigheden voor de feestdagen een moment van even stil zijn ervaren. Het zal je doen ontspannen door jezelf liefdevolle aandacht te geven, aanvoelen hoe het met je gaat en daarin je rust en acceptatie vinden zodat je straks het nieuwe jaar weer opnieuw kunt beginnen met nieuwe en frisse energie.

Tijdens deze workshop zal er veel aandacht zijn voor ontspanning met behulp van (mindfull) meditatie, visualisatie en lichte yogaoefeningen.

Samen sluiten we de workshop af met een heerlijk kopje thee om eventueel met elkaar te delen.

Ervaring is niet nodig en de workshop is voor iedereen toegankelijk (ook als je blessures of lichamelijke beperkingen hebt). Wees welkom!

Winterworkshop: Ervaar je eigen rustmoment tussen de feestdagen door!

Datum: zondag 18 december

Tijd: 10.30 uur - 13.00 uur (2,5 uur)

Locatie:

Sitiopark 13

3941 PP Doorn

Kosten: € 29,-

Inschrijven en informatie opvragen kan via deze link

"Door er meer voor jezelf te zijn,

is een weg naar meer ontspanning en zelfcompassie"

bottom of page