Reiki & Meditatie 

  ZEN-KI   

Vanuit onrust en stress naar Kracht en Zelfvertrouwen   

CORONAVIRUS

Met pijn in mijn hart, heb ik besloten om de lessen RUST & BALANS MOMENTEN en de REIKISESSIES tot 9 april niet te geven op basis van het advies van het RIVM door het Coronavirus.

Dit lijkt mij een verstandige beslissing om zo op een verantwoordelijke manier met deze situatie om te gaan. Gezondheid staat boven alles!

Voor nu blijft de REIKI 1 CURSUS op zaterdag 11 april nog wel staan. Rond die tijd zullen we kijken wat de situatie op dat moment is. Ik heb nu nog 1 plek over dus wil je die dag aansluiten meld je dan nog aan.

Volg jij de RUST & BALANS MOMENTEN  dan kun je de link (met de begeleidende meditaties) die je al eerder bij aanmelding hebt ontvangen. Mocht je deze nog niet hebben ontvangen van mij laat het even weten dan stuur ik je deze alsnog toe.

 
Blijf MINDFUL en probeer de momenten te pakken om zo steeds wel de rust & ontspanning te ervaren. Zorg voor jezelf en anderen!

Dit zijn ook weken om meer tot jezelf te komen want we doen met zijn allen een stapje terug. Neem die momenten ook echt bewust om je zo niet mee te laten trekken in alle hectiek en steeds ruimte voor jezelf kan blijven creëren. 
Daarom ga ik de komende dagen bekijken of ik je online iets kan aanbieden die jou de komende weken extra kan helpen en ondersteunen voor meer Rust & Balans. Ik hou je op de hoogte!

Voor verdere ondersteuning kan ik je ook een Reikisessie op afstand geven. Lees meer of wil heb je vragen kun je mij deze altijd mailen.
Of beluister ook deze meditatie ,
"RUSTMOMENT"  om zo meer in het moment te komen en te blijven. Meer bewustzijn brengen naar jezelf om in het vertrouwen te blijven.


Ik geef weer Rust & Balans in jouw leven 

Ik bied diverse cursussen en individuele coaching aan waarin ik tools als Mindfulness, Reiki en Methode "Moeiteloos Helen" gebruik om meer opmerkzaamheid en lichaamsbewustzijn te creëren.

Ik begeleid jou, een drukbezette vrouw om vanuit onrust en spanning weer meer rust, vertrouwen en kracht in jouw leven terug te brengen. Waardoor je met meer rust & balans in jouw eigen leven staat.


Wat is Mindfulness?

Mindfulness is een beoefening van opmerkzaamheid en bewust te zijn in het moment. Het is wat er nu is en niet wat er gisteren is geweest of wat er morgen gaat komen. Wat ervaar je nu op dit moment, hoe voelt je lichaam,  zijn er gevoelens, zijn er emoties, zijn er gedachtes die ons afleiden. Door te mediteren leer je op een liefdevolle manier daar naar te kijken en te accepteren. 

 

Mediteren is niet alleen maar stil zitten op een kussen, maar kan op vele andere manieren. Het kan lopend, op muziek, met bewegingen, liggend en zelfs met een kopje thee drinken. Het is zeker ook niet zweverig. Het gaat er juist om in verbinding te komen met jezelf en dieper naar jezelf te kijken. Jezelf juist meer te gronden zodat je veel meer in kracht staat en dit ook uitstraalt.

Mindfullness is voor iedereen te leren!


Ik bied de volgende Mindfull programma's aan


Rust & Balans Moment

Deze lessen zijn echt een moment voor jezelf. Tijdens deze lessen brengen we rust, bewustzijn en ontspanning naar je lichaam en geest. We leren anders om te gaan met die onrustige en oordelen gedachtes. Meer in verbinding met jezelf komen zodat jij jezelf beter kunt aanvoelen en ontwikkel je meer vertrouwen. Na iedere les ervaar je rust, balans en ervaar je meer energie.

Lees verder


Individuele Mindful coaching sessies

Met deze coaching sessie(s) kan ik jou ondersteunen in thema's die jij tegenkomt in je jouw leven. Ik geef je tools en inzichten die jou verder helpen in je persoonlijke groei, intuïtie en innerlijke kracht. 

Deze maand maart krijg je bij een individuele Mindful coach sessie €10 korting! 

Erg geschikt als begeleiding tijdens een Burn-out of bij re-integratie van het werkproces. Lees verder

Mijn visie 

Meditatie en visualisatie is voor mij zo’n mooie en fijne tool geweest om mij weer echt te laten leven. Het heeft mij laten inzien dat ik ver over mijn eigen grenzen ben gegaan en dat door eerst weer van jezelf te gaan houden. Hierdoor kun je beter voor jezelf zorgen en voor anderen. Samen met mijn eigen levenservaringen weet ik en dat is zo’n sterke kracht in mij dat dit mijn tools zijn om andere vrouwen te helpen.