top of page

Online cursus "Ook jij kan leren mediteren!"

Maak een nieuwe start met meer Rust & Balans!

Zou jij niet een nieuwe start willen maken waarin aandacht naar jezelf meer centraal komt te staan. Jezelf beter aanvoelen en niet steeds laten leiden door al die gedachtes in je hoofd die je juist heel onrustig maken. De stemmetjes die je van alles opleggen en je veel spanning geven in je lichaam. Wat zou het fijn zijn als je deze onrust in je hoofd een keer los kunt laten.

Weer een nieuwe start, maar dan meer gaan leven vanuit wat jij wilt en wat voor jouw goed voelt. Niet meer leven op die automatische piloot. Mediteren kan jou daarin ondersteunen om meer balans laten ervaren tussen jouw lichaam & geest.

Mediteren is niet meer dan opmerkzaam te zijn. Jezelf aanvoelen en inzichten geven met wat jij nu voelt. Je leert jezelf veel beter kennen en daardoor zie en voel je steeds meer je eigen kracht en dat geeft meer vertrouwen naar jezelf.

Mijn online cursus “Ook jij kan leren mediteren” gaat jouw hiermee helpen om de eerste stappen naar meditatie te zetten, waardoor je Rust & Balans weer in je leven weet terug te brengen. Stap voor stap help ik je met ondersteuning van begeleidende meditaties meer bewustwording te creëren naar jezelf en anderen. Je zal daardoor veel minder stress ervaren, minder vermoeidheid voelen en juist meer energie, vertrouwen en focus ervaren.

Door de kortere begeleide meditaties die ik heb gemaakt voor deze cursus zal het juist niet veel tijd van je vragen om stap voor stap te leren mediteren.

Wil jij gaan voor een nieuwe start en eindelijk nu echt te gaan luisteren naar jezelf?

Herken jij dat ook, dat je best wel een beetje nieuwsgierig bent naar wat mediteren is? Is het moeilijk, zweverig en kost het veel tijd? Zeker niet, iedereen kan leren mediteren. 

Misschien heb je er een zweverig idee bij, wat mediteren zeker niet is! Mediteren is niet meer dan een tool om jou opmerkzaam en bewust te maken van wat jij voelt en ervaart in het moment. Mediteren creëert een rustmoment en laat ervaren dat jouw gedachtes en stemmetjes die je van alles vertellen even niet belangrijk zijn. Niet bezig zijn met gisteren of morgen, terugbrengen met wat je nu aan het doen bent en daardoor kun jij je veel beter focussen en bewuster bezig zijn met wat je aan het doen bent.

Veel tijd hoeft meditatie jou niet te kosten, want ik heb speciaal voor deze cursus kortere meditaties ontwikkelt die maar 5 tot 9 minuten duren en daarom veel makkelijker in je dag kunt inplannen.

Ook helpt mediteren om zachter, vriendelijker en milder naar jezelf te zijn. Waarin je veel beter luistert naar jezelf. Dit geeft je een innerlijke rust en kun je loslaten wat je niet nodig hebt. Het vertrouwen in jezelf zal hierdoor steeds sterker worden en zal je helpen om beter je eigen pad te belopen en meer leren leven vanuit je gevoel en hart. Er zal van alles in beweging komen met een positief effect.

  • Ben jij toch wel nieuwsgierig naar wat mediteren is en of het wat is voor jou?​
  • Wil jij minder stress en spanning ervaren?
  • Wil jij meer rust en balans in je leven terugbrengen?
  • Wil jij niet meer op die automatische piloot leven?
  • Ervaren dat mediteren helemaal niet veel tijd hoeft te kosten?
  • Je veel sterker en krachtiger voelen en juist niet zweverig?

Dan weet ik zeker dat deze cursus “Ook jij kan leren mediteren” iets voor jou is. In deze cursus leer ik je in 5 weken de eerste beginselen van mediteren. Ik breng je stap voor stap verder met wekelijks steeds een nieuwe meditatie in een bepaald thema. Naast de wekelijkse begeleidende meditaties ontvang je ook een werkboek met opdrachten en uitleg over meditatie.

Ik weet dat deze cursus jouw eerste mooie en leuke ervaring met meditatie gaat worden. Zie “Ook jij kan leren mediteren” als een investering in jezelf, die je gaat helpen om meer te brengen in jouw leven. Zodat je veel meer rust & balans bij jezelf kunt gaan ervaren .

"Ook jij kan leren mediteren!"

In deze cursus ontvang je 5 weken lang aan het begin van de week (maandagochtend) een mail met steeds een nieuw thema voor die week.

Met deze mail ontvang je:

- een video met uitleg

-Een geluidsopname met een

begeleidende meditatie die je de hele week (liefst)

elke dag kunt beoefenen.

-Tevens steeds een deel van het werkboek met informatie over het thema voor die week en

werkopdrachten die je extra

ondersteuning geven.

-Ook zullen we 2 skypesessies hebben

waarin jij je vragen kunt stellen

Jouw investering: €147,- (incl btw)

Zie deze cursus als een echte investering in jezelf en de eerste stappen in je eigen persoonlijke groei.

Na deze fijne en mooie cursus zal je meer:

- Rust en ontspanning ervaren

- Opmerkzamer en bewuster leven

- Je beter kunt focussen op je werk

- Gezonder en fitter voelen

- Vanuit je gevoel gaan leven

- Meer zelfvertrouwen ontwikkelen

De volgende thema’s gaan we behandelen:

-Module 1: Back to Basic

-Module 2: Aandacht naar jouw lichaam

-Module 3: Aandacht naar je ademhaling

-Module 4: Jouw zintuigen.

-Module 5: Wees lief voor jezelf

bottom of page