Reiki & Meditatie 

  ZEN-KI   

Vanuit onrust en stress naar Kracht en Zelfvertrouwen   

Online cursus Mindful Summer Energy


Met Mindfulness de zomer door!

Hoe heerlijk is het als je de komende weken lekker ontspannen en met rust de zomer ingaat. Waarin je die momenten even kunt nemen om vanuit het denken naar de rust en ontspanning in jezelf. Nog meer genieten van de zomer!!!


Zeker deze laatste weken voor de start van de zomervakantie kunnen hectisch en druk zijn. De laatste dingen afronden voor je werk, je kinderen die nog allemaal activiteiten hebben. Ook zelf heb je nog genoeg te doen. Druk, druk! Je hoofd loopt over en dat vraagt energie met het gevolg dat je uitgeput op vakantie gaat.


Veel tijd voor momenten voor jezelf nemen is niet altijd makkelijk. Je wilt het wel graag en het echt durven nemen is wel een dingetje. Maar waar blijf jij dan en waar geef jij jezelf nog die aandacht? Ga jij dan door tot dat je helemaal uitgeput bent en zo ook op vakantie gaat? Dat je tijdens de vakantie te moe bent om echt te genieten en je gedachtes al weer bezig bent met alles wat er na de vakantie weer opstart.


Daarom het nemen van die momenten voor jezelf is je zo gegund. Dat je steeds je eigen energie in evenwicht kunt houden.  Je niet meer laat leiden door die gedachtes over morgen, volgende week en vol met "To Do" lijstjes over wat je allemaal nog moet doen. Juist meer in het moment kunnen zijn om zo echt te genieten van je vakantie en het moment. Je lichaam herstelt weer en je zal  je fysiek veel fitter voelen.


Speciaal voor deze weken heb ik mijn online programma “Mindful Summer Energy” opgezet waar je 5 weken lang elke week een fijne meditatie ontvang met daarbij een werkboek en andere oefeningen die je elke dag in die week kunt beoefenen. Hoe heerlijk en ontspannen dat rustmoment pakken. 


Overal waar jij bent thuis of op je vakantie plek kun je deze meditaties ervaren. Zelfs voor je tent, op het strand of bij het zwembad! Je hoeft alleen maar je oortjes in te doen, ogen dicht en ervaren.

Deze Mindful Meditaties (audio's) kun je downloaden, zodat je ze makkelijk kunt blijven ervaren.

Daarnaast heb ik ook korte video's opgenomen met uitleg die je waar dan ook bent kunt beluisteren.


Het geeft je een nog diepere ontspanning. Er vindt en gehele transformatie in jou plaats. Doordat je jezelf die rustmomenten echt gunt merk je gelijk een ander fysieke en mentale energie in je stromen. 


Je merkt dat er veel meer zachtheid naar jezelf is en voel jij je hierdoor jezelf veel beter aan. Wat is het nu fijner om de Mindful Summer Energy te volgende ervaren tijdens de zomerweken! 


Gun jezelf deze cursus omdat het jou een enorm veel positieve Summer energie geeft. Je ervaart veel meer rust en balans in jou leven. Je zal meer in het moment zijn en vanuit jouw hart leven. 


Meld je nu aan en doe mee deze zomer. Je kunt zelf bepalen wanneer je start. Ook is deze cursus voor iedereen geschikt en hoef je geen ervaring te hebben met Mindfulness.Meldt je aan en je kunt zelf bepalen wanneer je wilt starten. Als je wilt al gelijk deze maandag!!!

Mindful Summer Energy

In deze cursus ontvang je 5 weken lang aan het begin van de week (maandagochtend) een mail met steeds een nieuw thema voor die week.


Met deze mail ontvang je: 

- Een video met uitleg

- Een geluidsopname met een 

  begeleidende meditatie die je de hele       week (liefst) elke dag kunt beoefenen. 

  (Deze meditaties kun je downloaden)

-Tevens steeds een deel van                       het werkboek met informatie over het      thema voor die week en

  werkopdrachten die je extra

  ondersteuning geven.Als BONUS ontvang je gratis            

2 healing sessies op afstand 

van 15 minuten  (twv €54,-)


Speciale Mindful aanbieding 

de gehele online cursus €77,- 

(normaal €147,-)


Deze cursus is een echte investering voor jezelf om mooie stappen te maken in je eigen persoonlijke groei en meer rust en vertrouwen te ervaren


Na deze fijne en mooie online cursus zal je meer: 
- Weten hoe je anders met spanning en stress om kan gaan
- Je voelt een fijne en positieve energie
- Je voelt je weer fit 
- Ervaart veel meer zachtheid naar jezelf
- Je meer kunt vertrouwen op je intuitie
- Je hebt meer zelfvertrouwen ontwikkeld
- Zal met meer rust & balans in het leven staan


De volgende thema’s gaan we behandelen: 

-Module 1: Back to Basic

-Module 2:  Mindful with your body

-Module 3: Breath in the Summer energy

-Module 4: Feel the sun

-Module 5: Let the energy flow