top of page

Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ZEN-KI online programma's te volgen die gericht zijn om meer Rust & Balans te geven in jouw leven. Het mooie hiervan is dat je deze in jouw eigen tempo en omgeving kan doen. Dit geeft jou de mogelijkheid om toch mijn cursussen te volgen mocht je niet de mogelijkheid hebben om naar mij in Utrecht (Leidsche Rijn) te komen.Ik heb mijn online programma's zo opgezet dat deze makkelijk voor jou te volgen zijn. Ook blijf je tijdens deze programma's in contact met mij, zo kan ik je altijd ondersteunen met jouw proces. Begeleiden in jouw persoonlijke groei.Wat zo fijn is dat je ook tijdens deze zomer je hiermee kan starten. Of je nou thuis bent of op vakantie gaat, deze online programma's kun je overal doen. Je krijgt de modules per mail naar je toegestuurd en kun de begeleidende meditaties en werkboek downloaden (ook op je mobiel). De Reiki-healing (intensive Rust & Balans 5-daagse) gaat op afstand.

Zo geef ik je de mogelijkheid om deze zomer nog meer Mindfull te zijn. Niets is zo fijn om jezelf dit te gunnen en ook te ervaren. 

Tijdens deze 5 weekse cursus laat ik jou

kennis maken met meditatie, wat meditatie voor

je kan doen en zijn.

Ervaar hoe je meer Rust & Balans vindt door het veranderen van jouw Mindset en uit je eigen comfort-zone te stappen met behulp van Meditatie & Reiki-healings

bottom of page