top of page

Mindful & Ontspannings Ochtend Retraite

Vanuit onrust & spanning naar rust & balans

Je ervaart spanning en onrust bij jezelf. Je hebt een druk leven. Je hebt je werk, je gezin maar vergeet regelmatig jezelf. Ergens weet je wat je wilt maar door alle onrust en spanning die je ervaart is het moeilijk om rust en balans te vinden. Je wilt het allemaal perfect doen, het liefst nog allemaal tegelijk. Uiteindelijk voelt het druk in je hoofd, voel je frustratie en lukt het niet om de focus te vinden. Je bent van alles aan het doen, maar krijgt niet het overzicht.

Steeds is die innerlijke criticus die je vertelt dat je het toch niet kan, je het niet goed doet, je moet harder werken en vooral niet stoppen. Al die stemmetjes spoken steeds door je hoofd en zorgen ervoor dat je nog strenger naar jezelf bent. Je richt je steeds meer op de buitenwereld en vergeet daarin echt voor jezelf te zorgen. De verbinding naar jezelf is weg en spanning in je lichaam bouwt zicht op. Je probeert steeds meer de controle te nemen en verwacht daarin dat je nog meer moet.

Ondertussen voel jij je moe, je hebt diverse lichamelijke klachten en hebt steeds minder energie. Ook echt genieten van het moment zelf is moeilijk. 

Wat zou het heerlijk zijn om een hele ochtend echt aandacht te gaan brengen naar jezelf. Een ochtend speciaal voor jou en waar even niets moet. Waar ik jou begeleid om minder te laten leiden door al die gedachtes en gepieker. Door meer lichaamsbewust naar jezelf te brengen kun je veel beter met stress omgaan.

Tijdens deze MINDFUL & ONTSPANNING OCHTEND RETRAITE ga jij je echt richten op jouw innerlijke, jezelf het ook echt gunnen. Ervaren hoe je meer opmerkzamer en bewuster naar jezelf kunt zijn. Hierdoor kom je weer in verbinding met jouw lichaam en mind samen, zodat jij veel meer rust en balans in je leven gaat ervaren.

Met behulp van tools zoals Mindfulness, verschillende ontspanningsoefeningen en Reiki geef ik je inzichten hoe jij jezelf meer rust en ontspanning kan brengen. Ook zal er meer zachtheid zijn waardoor je niet laat leiden door die dominante gedachtes.

Na deze ochtend ervaar jij meer rust en balans, waardoor jij weer het gevoel hebt dat jij er ook mag zijn.

Ook zal je ervaren dat als jij meer rust uitstraalt dit ook effect heeft op je werk en je leven thuis, je relatie en gezin. Dat daar zal meer balans zijn en ook je omgeving zal zich meer rust ervaren.

In ontspanning en rust ga jij aan het einde van deze dag naar huis. Je zal ervaren dat er een transformatie in jouw bewustzijn heeft plaatsgevonden. 

Na deze fijne ochtend samen zal jij:

- meer ontspanning en rust ervaren.

- er is meer lichaamsbewustzijn.

- meer zachtheid naar jezelf kunnen brengen.

-anders omgaan met gedachtes

- opmerkzamer en zelfbewuster zijn.

- je zal meer balans bij jezelf ervaren

Je hebt de tools en inzichten om meer Mindful te leven vanuit rust, ontspanning en vertrouwen.

De Retraite ochtend

Thema: Zachtheid & Zelfcompassie

Wanneer: Zondagochtend 17 februari

Tijd: 11.00 uur tot 13.30 uur

(kan iets uitlopen)

Kosten: 67,- (incl lunch)

-Tevens serveren we na deze ochtend lekkere lunch hapjes.

- Ook ontvang je per mail de meditaties (audio's) zodat je thuis deze oefeningen ook kunt beoefenen.

Lokatie:

Goy's genieten

Wickenburghseweg 40

3997 MV 't Goy (Houten)

06-28292009

Zie deze Mindful Retraite echt waar jij tijd maakt voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Een investering in jezelf, die je zoveel meer gaat brengen in jouw leven. Als jij goed in balans bent straal vertrouwen en innerlijke kracht uit omdat jij je ook echt zo voelt. Het geeft een grote meerwaarde aan jouw leven met de keuzes en plannen die jij wilt maken omdat je leeft vanuit meer rust en ontspanning.

bottom of page