Reiki & Meditatie 

  ZEN-KI   

Vanuit onrust en stress naar Kracht en Zelfvertrouwen   

Mindful Ondernemen & Healing sessies 


Zelf als zelfstandige onderneemster weet ik dat je zo in het denken kan worden meegetrokken. Daarin kunnen zoveel oordelende gedachtes naar boven komen. 

Het maakt onzeker en zo raak je het vertrouwen in jezelf en je ondernemerschap kwijt. Steeds laat je die innerlijke criticus tot je spreken. 

Dit kost energie en geeft je onrust en spanning.  Je komt in een lagere energie die zwaar en vermoeiend kan voelen. 

Je gaat in de verkramping en uiteindelijk kun je blokkeren. Je bouwt zo steeds blokkades op in jouw lichaam en uiteindelijk allemaal klachten geven.

Hoe heerlijk zou het zijn als er weer een fijne energie door jou heen stroomt. Waarin alles lekker stroomt, waarin je vertrouwen voelt. Die verbinding met jezelf, jou innerlijke die jou intuitie versterkt. Vanuit deze energie kun jij je onderneming nog meer neerzetten en laten groeien.

 

Ik kan ondersteunen om die blokkades te herkennen en healen. Tijdens een individuele sessie kan ik daarin nog meer ondersteuning geven.

Ik kan je inzichten en handvaten geven die echt zijn afgestemd op wat jij nodig hebt om meer rust en balans in jouw leven te ervaren.

Tevens geef ik je tools die jij kunt gebruiken in het dagelijks leven. Deze sessies geven jou juist de mogelijkheid om nog dieper naar jezelf te gaan en daarin te healen. 


Misschien herken je het wel dat je door stress en onrust gaat piekeren.  Je bent sneller afgeleid door het denken en de vele gedachtes die door hoofd spoken.

Je ervaart daardoor onrust en steeds meer spanning in je lichaam. Het bouwt zicht steeds meer op. Je voelt je zowel fysiek als mentaal niet fit. Je hebt diverse (vage) fysieke klachten.

Het maakt je moe en onrustig. Je energie is weg en je voelt je niet altijd meer happy. Hierdoor voel je dat nog meer in het denken gaat zitten en dit brengt nog meer onrust en spanning bij jou. Het houdt je tegen in jouw groei in je ondernemerschap.

Meer mentale en fysieke rust zou welkom zijn. Ik kan jou daarbij helpen met persoonlijke Mindful & Healing sessies. Tijdens deze sessies gaan we samen kijken waar de spanning vandaan komt om daarin patronen en angsten van jezelf herkennen.

We gaan oefeningen doen gericht op je lichaamsbewustzijn en opmerkzaamheid. Ook geef ik je de tools die je dagelijks kunt gebruiken om weer meer ontspanning te ervaren en hoe om te gaan met stress. 

Daarnaast zal ik jouw blokkades verder healen en opheffen, zodat je levensenergie nog meer gaat stromen.


Het fijne hierin is dat ik jou op diepgaand niveau kan ondersteunen. We gaan veel dieper in op jou blokkades.  Kijken waar je steeds tegenaan loopt waardoor je de mentale als fysieke pijnen ervaart.

De klachten die je kunt ervaren:

  • Vermoeidheid
  • Geen energie, lusteloos
  • Veel piekeren en zorgen maken. Je zit steeds in het denken.
  • Onrust en veel spanning in je lichaam
  • Fysieke klachten zoals rugpijn, hoofdpijn, buikpijn etc
  • Slecht en/of onrustig slapen
  • Geen focus en moeite met concentratie
  • Geen happy gevoel
Na deze sessies zal jij zeker meer ontspanning en rust ervaren. Je voelt jezelf veel beter aan en herkent sneller wanneer je over je eigen grenzen gaat. Met de tools die ik je geef tijdens deze sessie zal je vanuit de Mindfulness met meer zachtheid naar jezelf kunnen zijn. Je zal daarin ervaren dat je vanuit zelfvertrouwen kunt leven. Dit helpt om nog meer in je kracht te komen staan en je leven te leiden zoals jij dat zou willen.

Na een of meerdere sessies ervaar:

- meer ontspanning en rust 

- je meer opmerkzaamheid en bewuster bij wat er bij jou is. 

- je meer zijn vanuit zachtheid en zelfcompassie om zo echt in die innerlijke kracht te gaan staan.

- tools en inzichten die jouw ondersteunen in je ondernemerschap.

- ervaren dat je meer kan vertrouwen op   jezelf en je eigen intuïtie.

- Je kunt weer ondernemen vanuit jou stromende levensenergie. 


3 sessies Mindfulness & Ontspanning

Jouw bijdrage: €247,- 

(losse sessie: €87,-)

Mindful & Healing sessies

Je kunt de sessies ook uitbreiden met een 

Reikihealing erachter aan. Deze healing helpt om je echt volledig ontspannen te voelen.

Daarnaast zal ik zowel de mentale als de fysieke blokkades die jij ervaart opheffen, zodat jou energie weer gaat stromen.

Deze individuele sessie duurt ruim €2,5 uur. 

Ook kunnen de Mindful (1.5 uur) en Reiki

(1 uur)sessies apart van elkaar ervaren worden. 

3 sessies Mindfulness & Healing

waarbij we elke keer dieper ingaan op diverse thema's.

Jouw bijdrage: € 387,- 

(Losse sessie: €139)

Na elke sessie ontvang je ook een mail met de meditaties (audio) en werkboek met uitleg die je thuis ook kunt doen om het bewustzijn in rust en ontspanning  echt in gang te zetten.

Locatie: Fitmassage Leidsche Rijn

Musicallaan 13c

3543 ER Utrecht (Terwijde)

(Deze locatie is ook makkelijk te bereiken met openbaar vervoer)