Reiki & Meditatie 

  ZEN-KI   

Vanuit onrust en stress naar Kracht en Zelfvertrouwen   


Ik bied diverse cursussen en individuele coaching aan waarin ik tools als Mindfulness, Reiki en Methode "Moeiteloos Helen" gebruik om meer opmerkzaamheid en lichaamsbewustzijn te creëren.

Ik begeleid jou, een drukbezette vrouw om vanuit onrust en spanning weer meer rust, vertrouwen en kracht in jouw leven terug te brengen. Waardoor je met meer rust & balans in jouw eigen leven staat.


Wat is Mindfulness?

Mindfulness is een beoefening van opmerkzaamheid en bewust te zijn in het moment. Het is wat er nu is en niet wat er gisteren is geweest of wat er morgen gaat komen. Wat ervaar je nu op dit moment, hoe voelt je lichaam,  zijn er gevoelens, zijn er emoties, zijn er gedachtes die ons afleiden. Door te mediteren leer je op een liefdevolle manier daar naar te kijken en te accepteren. 

 

Mediteren is niet alleen maar stil zitten op een kussen, maar kan op vele andere manieren. Het kan lopend, op muziek, met bewegingen, liggend en zelfs met een kopje thee drinken. Het is zeker ook niet zweverig. Het gaat er juist om in verbinding te komen met jezelf en dieper naar jezelf te kijken. Jezelf juist meer te gronden zodat je veel meer in kracht staat en dit ook uitstraalt.

Mindfullness is voor iedereen te leren!


Ik bied de volgende Mindfull programma's aan 


Kennismakings Cursus Mindfulness & Ontspanning

Een mooie eerste kennismaking met Mindfulness. Ik geef je tools en inzichten om meer rust te ervaren. 

Start weer op maandagavond op 1 april  en vrijdagochtend 5 april 2019. 

Lees verder


Cursus Rust & Balans

Hoe breng ik meer rust, ontspanning en balans in mijn leven. Vanuit het denken naar de verbinding met jezelf ervaren. Lichaamsbewustzijn en intuïtie versterken om zo meer in je eigen kracht te komen staan.

Een fijne cursus die ook zeer geschikt is bij een Burn-out of bij re-integratie proces in het werkproces.

Deze cursus van 5 weken start weer op maandagavond op 13 mei 2019 Lees verder


Individuele Mindful coaching sessies

Met deze coaching sessie(s) kan ik jou ondersteunen in thema's die jij tegenkomt in je jouw leven. Ik geef je tools en inzichten die jou verder helpen in je persoonlijke groei, intuïtie en innerlijke kracht. 

Deze maand maart krijg je bij een individuele Mindful coach sessie €10 korting! 

Erg geschikt als begeleiding tijdens een Burn-out of bij re-integratie van het werkproces. Lees verder

Mijn visie 

Meditatie en visualisatie is voor mij zo’n mooie en fijne tool geweest om mij weer echt te laten leven. Het heeft mij laten inzien dat ik ver over mijn eigen grenzen ben gegaan en dat door eerst weer van jezelf te gaan houden. Hierdoor kun je beter voor jezelf zorgen en voor anderen. Samen met mijn eigen levenservaringen weet ik en dat is zo’n sterke kracht in mij dat dit mijn tools zijn om andere vrouwen te helpen.