top of page

Meditatielessen bij Fyshiotherapie Meerndijk

Tijdens mijn lessen "Meditatie & Mindfull bewegen" gaan we verschillende meditaties ervaren. De meditaties zullen door mij worden begeleid. Hierdoor leer je en ervaar je jezelf meer te aan te voelen. Er zal meer balans komen tussen je lichaam en geest.

Naast de meditaties zullen we ook mindfull gaan bewegen, dit zijn hele lichte yogaoefeningen die voor iedereen te beoefenen zijn. Deze oefeningen helpen om meer in je lichaam te komen wat helpt bij het mediteren.

Voor deze lessen hoef je geen ervaring te hebben met mediteren en zijn voor iedereen te volgen (ook als je blessures of lichamelijke beperkingen hebt).

Meditatieles bij jou thuis

Ook kan ik meditatielessen geven bij jou thuis samen met een groepje vrienden/ vriendinnen. Zo kun je in eigen vertrouwde omgeving met je eigen (geselecteerde) groepje meditatie leren kennen. Je kunt dan ervaren dat mediteren ontspannend werkt en zeker niet zweverig is. 

Individuele meditatiebeleiding

Ook geef ik individuele begeleiding van meditaties, waar persoonlijke aandacht voor je eigen fysieke of mentale klachten centraal staan. De focus zal meer liggen op het leren ontspannen met aandacht voor je ademhaling. Tijdens deze sessies zal ik werken met de bodyscan, een ontspanningstechniek van de spieren

(Progressieve relaxatie Jacobson) en focussen. Hierdoor komt het continue denken en gedachtes hebben meer tot rust. Je lichaam en geest komen veel meer tot rust en brengt je weer in evenwicht. Eventuele mentale of fysieke klachten kunnen verminderen of verholpen worden. 

Lessen Meditatie & Mindfull bewegen:

- Op dinsdag 12 januari en donderdag

14 januari start ik met een blok van 12 sessies.

kosten: €100,- ( losse les € 11,-)

Wanneer: dinsdag of donderdagochtend van 9.30-10.30 uur

Locatie: Fyshiopraktijk Meerndijk

Meerndijk 35, De Meern

Meditatielessen bij jou thuis

-t/m 3 personen: €20- per persoon

-meer dan 3 personen: €18,- per persoon

(Voor lessen die ik geef buiten Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn zal ik reisvergoeding rekenen.)

Individuele meditatie sessie

Tijdens sessie leer ik je te ontspannen en contact te maken met je lichaam.

Kosten: € 40,- per uur.

Inschrijven en informatie opvragen kan via het contactformulier.

bottom of page