top of page

Voel de warmte en geborgenheid van de herfst

In deze workshop gaan we ons meer richten op het ervaren van rust, warmte en geborgenheid. Zo bereiden we ons voor op de winter die gaat komen. Je gaat meer de verbinding met jezelf aan en hebt misschien wel de behoefte om je meer naar binnen te richten. Meer aandacht aan jezelf besteden. Je hebt minder energie en wil meer de rust opzoeken.

Je hebt in deze periode behoefte aan stilte en om je iets meer terug te trekken. Je maakt jouw eigen wereld iets kleiner. Net zoals je nu meer in huis gaat leven en daar de gezelligheid opzoekt. Je maakt het binnen in huis weer knus door de kaarsjes weer aan te steken en te genieten van de licht en warmte wat het jou geeft.

Deze workshop staat ook in het teken van naar jezelf binnen keren en jezelf weer aanvoelen. Jezelf met meer zachtheid en vriendelijkheid benaderen. Zo kunnen we deze dagen beter doorkomen en meer genieten. Zeker nu ons immuunsysteem iets gevoeliger is en we bevattelijker zijn voor verkoudheid of griep. Zo zal deze workshop jou helpen om beter voor jezelf te zorgen de komende periode door meer bewuster naar jezelf te zijn.

Tijdens deze workshop zal er veel aandacht zijn voor ontspanning met behulp van (mindfull) meditatie, visualisatie en lichte yogaoefeningen.

Samen sluiten we de workshop af met een heerlijk kopje thee om eventueel met elkaar te delen.

Ervaring is niet nodig en de workshop is voor iedereen toegankelijk (ook als je blessures of lichamelijke beperkingen hebt). Wees welkom!

Winterworkshop: Ervaar je eigen rustmoment tussen de feestdagen door!

Datum: zondag 20 november

Tijd: 10.30 uur - 13.00 uur (2,5 uur)

Locatie: De Tuinkamer

Groenedijk 29

3544 AB Utrecht ( Leidsche Rijn)

Kosten: € 29,-

Inschrijven en informatie opvragen kan via deze link

"Door er meer voor jezelf te zijn,

is een weg naar meer ontspanning en zelfcompassie"

bottom of page