top of page

After summer meditatie workshop

Wil jij ook dat heerlijke ontspannen zomergevoel vasthouden!

Voel jij je ook helemaal weer blij en ontspannen na je vakantie? Je bent weer volledig opgeladen en vol energie. Voor je gevoel kun je de komende tijd er weer tegenaan.

Soms is dat best moeilijk om dit heerlijke gevoel vast te houden. Beetje bij beetje komt iedereen weer terug van vakantie, scholen zijn weer begonnen, werk vraagt weer je aandacht. Heel langzaam sluipt het oude ritme er weer in. De balans van werk en gezin komt weer onder druk te staan. En voor je het weet voelen we weer spanning in ons lichaam en is ons hoofd weer vol met allemaal gedachtes.

Wil jij ook dat super relaxte ontspannen zomergevoel vasthouden, dat kan tijdens de "After Summer meditatie workshop". In alle rust en stilte van de zondagochtend ervaar je echt een moment voor jezelf om je daarna weer vol energie en ontspannen te voelen.

Tijdens deze workshop zal er veel aandacht zijn voor ontspanning met behulp van (mindfull) meditatie, visualisatie en lichte yogaoefeningen.

Samen sluiten we de workshop af met een heerlijk kopje thee om eventueel met elkaar te delen.

Ervaring is niet nodig en de workshop is voor iedereen toegankelijk (ook als je blessures of lichamelijke beperkingen hebt). Wees welkom!

After Summer meditatie workshop

Datum: zondag 18 september

Tijd: 10.00 uur - 12.00 uur (2 uur)

Locatie: De Tuinkamer

Groenedijk 29

3544 AB Utrecht ( Leidsche Rijn)

Kosten: € 25,-

Inschrijven en informatie opvragen kan via deze link

"Door er meer voor jezelf te zijn,

is een weg naar meer ontspanning en zelfcompassie"

bottom of page